Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Waarom Sport.nl?

NOC*NSF29 feb. 2016

Sport.nl is hét platform voor alle sporters in Nederland. Van fanatiekelingen tot mensen die af en toe sporten en van voetballers tot boogschutters of tennissers en zwemmers. Op Sport.nl vind je alle informatie over jouw sport, net die ene sportclub die bij jou past of vind je aan de hand van de Sportwijzer de sport die op jouw lijf geschreven is. Steeds meer mensen zoeken en vinden (informatie over) hun sport via Sport.nl. Zorg dus dat ook jouw club op Sport.nl vertegenwoordigd is.

Misschien staat jouw club al wel op Sport.nl! Via bij NOC*NSF aangesloten sportbonden, hebben we al meer dan 13.000 clubs op de kaart kunnen zetten. Maar nog niet alle sportbonden doen mee, waardoor jouw club misschien nog op Sport.nl staat.

Zet jouw club op de kaart

Via ‘Zet je club op de kaart’ kun je jouw sportclub op Sport.nl zetten. Dan kun je meteen alle informatie toevoegen en is je profiel helemaal compleet! Via jouw eigen sport.nl account ben je beheerder van de profielpagina van jouw club.

Doe een suggestie

Staat jouw club al wel op de kaart, maar mis je nog informatie op de profielpagina van de club? Doe dan een suggestie! Zo zorg je ervoor dat jouw sportclub eruit springt met leuke foto’s en alle belangrijke informatie. Potentiële sporters kiezen namelijk eerder voor een profiel waar ze alle benodigde informatie kunnen vinden.

Claim een clubpagina

Ben je enthousiast over Sport.nl, maar ben je nog geen beheerder van de profielpagina van jouw club? Dien dan een verzoek in om beheerder te worden. Door de club te ‘claimen’, laat je zien dat je een bijdrage wilt leveren aan jouw club! Is je verzoek akkoord, dan ben jij mede-eigenaar van het profiel. Je kunt de clubpagina nu bewerken en ervoor zorgen dat het profiel up-to-date blijft. Met een eigen inlog kun je zelfs beheerder worden van de profielen van meerdere clubs.

Ratings & Reviews

Steeds meer mensen gebruiken ratings en reviews om een keuze te maken. Zorg dus dat jouw club positieve beoordelingen krijgt! Vraag clubleden om hun ervaring met jouw sportclub te delen via Sport.nl door een review te plaatsen en de club te beoordelen door middel van sterren. De reviews zijn niet alleen zichtbaar op jouw eigen clubpagina. De nieuwste reviews komen ook op de homepage van Sport.nl waardoor jouw club in de spotlights staat!


NOC*NSF 29 feb. 2016

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: