Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Stap 4: Kies je team

Door NOC*NSF

Met één enthousiasteling binnen je club kom je er niet om jongeren te behouden voor sport. Zoek medestanders die niet alleen enthousiast zijn, maar ook beslissingen mogen en kunnen nemen. Stel een team (commissie) samen die plannen gaat bedenken, uitvoeren en het bestuur kan adviseren.

Aandachtspunten 

  1. Deel je eerste ideeën en maak je club enthousiast
  2. Stel je team samen met in elk geval de jongeren zelf, een (jeugd)bestuurslid en een trainer/begeleider
  3. Geef jongeren een rol en creëer betrokkenheid

Met één enthousiasteling binnen je club kom je er niet om jongeren te behouden voor sport. Zoek medestanders die niet alleen enthousiast zijn, maar ook beslissingen mogen en kunnen nemen. Stel een team (commissie) samen die plannen gaat bedenken, uitvoeren en het bestuur kan adviseren. Je team bestaat minimaal uit : (jeugd) bestuurslid, een jeugdtrainer/begeleider en natuurlijk jongeren zelf als sterspelers. Jongeren willen gevraagd worden. Ze zijn niet lui, maar selectief gemotiveerd. Geef ze een rol die bij ze past, met voldoende vrije ruimte, maar met begeleiding.

Gerelateerd

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: