Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Sportcafé

Door Sportbedrijf Lelystad

Het Sportcafé is dit jaar op woensdag 30 maart in Sportcentrum De Koploper en op woensdag 20 april in Sportcomplex De Rietlanden. Graag gaat de gemeente Lelystad met u in gesprek over de Sportvisie 2030 – Samen bewegen naar ons doel 2030. Ook de NOC*NSF Nationale Sportweek komt aan bod en wij willen graag de nieuwe directeur-bestuurder van Sportbedrijf Lelystad aan u voorstellen.

 

Lelystad is een stad met een groot speelveld vol met sport, bewegen, sportclubs, sportaccommodaties en (sport)parken. De gemeente Lelystad heeft grootste plannen om meerdere accommodaties in de nabije toekomst nog aantrekkelijker te maken voor leden van verenigingen en is ook vooruitstrevend om nieuwe sporters te bereiken. De stip op de horizon is gezet om Lelystad in 2030 een bruisende sport & beweegstad te laten zijn die voorziet in alle sport- en beweegbehoeftes van de inwoners.

Sportcafé ‘Eerste helft’: hoe ziet de toekomst op gebied van sport eruit?
Tijdens het Sportcafé op woensdag 30 maart 2022 staat de vergevorderde Sportvisie 2030 centraal waar de gemeente Lelystad de afgelopen maanden aan heeft gewerkt. Zij wil deze graag op informele wijze toetsen bij professionals in sport, bewegen, vitaliteit en andere sectoren zoals onderwijs, welzijn en zorg.

Het programma van het Sportcafé ‘Eerste helft’:

19.30 uur  Inloop en ontvangst met een gezond hapje en een drankje
19.45 uur  Welkom door Bas Bokkes, manager Sport, Bewegen & Vitaliteit
19.55 uur   Introductie Eelco Derks, nieuwe directeur-bestuurder Sportbedrijf Lelystad
20.05 uur   Presentatie Sportvisie 2030 door André Kasel, beleidsambtenaar Sport
20.50 uur  Pauze
21.00 uur   Feedbackronde door aanwezigen op de Sportvisie 2030
21.30 uur Samenvatting en vooruitblik naar het Sportcafé ‘Tweede helft’
22.00 uur  Einde van het Sportcafé


Sportcafé ‘Tweede helft’
Tijdens het Sportcafé op woensdag 20 april 2022 blikt de gemeente met u terug op de feedback van woensdag 30 maart op de Sportvisie 2030. Samen kijken we ook vooruit, want Lelystad is van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september 2022 het tweede jaar op rij het decor van sport en bewegen! Een van de jongste woongemeenten van Nederland, op grens van land en water, is wederom de trotse host-city van de NOC*NSF Nationale Sportweek.

Het programma van het Sportcafé ‘Tweede helft’:

19.30 uur  Inloop en ontvangst met een gezond hapje en een drankje
19.45 uur  Welkom door Sander Enkelaar, verenigingsondersteuner
19.50 uur Welkom door Jack Schoone, wethouder Sport 
20.00 uur  Presentatie NOC*NSF Nationale Sportweek door Timo Hoenderboom, buurtsportcoach Volwassenen & Openbare Ruimte 
20.20 uur   Presentatie Sportvisie 2030, door André Kasel, beleidsambtenaar Sport
21.05 uur  Pauze
21.45 uur   Samenvatting en vooruitblik naar de verenigingsmonitor in oktober 2022
22.00 uur Einde van het Sportcafé

 

Meld u aan
Uw input voor sport, bewegen en vitaliteit en daarmee voor de toekomst van Lelystad is onmisbaar. Daarom kijken wij er naar uit om u te ontmoeten en in gesprek te gaan tijdens de beide Sportcafés. Samen naar een vitale stad waar sport en bewegen zichtbaar en bereikbaar is voor iedereen. Aanmelden voor één of allebei de Sportcafés kan tot en met zondag 27 maart 2022 via www.sportbedrijf.nl/sportcafe.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met Sander Enkelaar, verenigingsondersteuner Sportbedrijf Lelystad, via s.enkelaar@sportbedrijf.nl, of Herman van Haarlem, kernlid van het Sportplatform Lelystad, via info@sportplatformlelystad.nl.


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: