Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Brochure jeugdsport

Door Sport in Deventer

Sportbedrijf Deventer informeert elk schooljaar alle basisschool kinderen in de gemeente Deventer over het gevarieerde sport- en beweegaanbod bij Sportbedrijf Deventer. Dit jaar blazen we de traditionele jeugdsportbrochure 'sport ook voor jou!' nieuw leven. Dit doen we in combinatie met de kracht van het online sport- en beweegplatform sportindeventer.nl.

De brochure bestaat uit divers aanbod van verenigingen en aanbieders in de gemeente Deventer en wordt in het basisonderwijs in de gemeente Deventer uitgedeeld. De informatie uit de brochure is gekoppeld aan het sportplatform www.sportindeventer.nl. Hier kunnen leerlingen een proefles boeken bij een sportvereniging of andere sportaanbieder.

Aanmelden voor de brochure kan niet meer. Indien u vragen heeft over de (toekomstige) brochure jeugdsport of informatie wilt over de online mogelijkheden om alsnog bij de actie aan te haken en het aanbod van jouw vereniging ook bij de jeugd onder de aandacht te brengen, kunt u contact opnemen met Anouk Heijnens door te mailen naar a.heijnens@sportbedrijfdeventer.nl

Sneak preview brochure jeugdsport 2023

Gerelateerd

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: