Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Sportstimulering & ledenwerving

Door Sport in Deventer

Ledenwerving is een belangrijk thema voor sportverenigingen en andere sportaanbieders. Hierbij wordt ook steeds vaker de koppeling met sportstimulering gezocht en het opstarten van sportaanbod voor specifieke doelgroepen.

Er bestaan veel verschillende manieren om nieuwe leden te werven voor een sportvereniging. Een van de mogelijkheden is participeren in een van de sportstimuleringsprojecten die in Deventer worden uitgevoerd gericht op verschillende leeftijdscategorieën. Al dit aanbod is voor de inwoner van Deventer zichtbaar op www.sportindeventer.nl, hét sportplatform dat inwoners en sportaanbieders bij elkaar brengt. Wilt u uw aanbod op sportindeventer.nl publiceren, maak dan een clubprofiel aan op Clubbase. Dat werkt heel makkelijk, klik hier voor een handleiding. Indien u ondersteuning wilt bij het thema ledenwerving en/of wilt aanhaken bij een sportkennismakingsprogramma of sportaanbod voor een specifieke doelgroep, kunt u contact opnemen met de clubondersteuners van Sportbedrijf Deventer

Binnen dit thema

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: