Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Volwassenen

Door Sport in Deventer

Sporten is belangrijk voor iedereen. Om te ontspannen, zorgen te vergeten en zinnen te verzetten. Een klein beetje extra beweging zorgt al voor het verschil. Bij sportverenigingen in de gemeente Deventer zijn legio mogelijkheden voor inwoners om te sporten. Sportbedrijf Deventer maakt dit aanbod inzichtelijk op sportindeventer.nl, het platform waar het sportaanbod in de gemeente Deventer te vinden is.

Jouw vereniging in de spotlight

Dit najaar valt alweer de vierde editie van de Sport in Deventer krant op de deurmat. Een krant vol sport- en beweegaanbod, waarmee we dit keer zoveel mogelijk volwassenen uitdagen om (weer) sociaal en fysiek in beweging te komen. Een mooie kans om jouw sportvereniging en activiteiten onder de aandacht te brengen! Dus: organiseert jouw vereniging een activiteit(en) voor volwassenen in de periode van (minimaal) september tot en met december? Doe dan vooral mee! 

Hoe doe je mee?

Meedoen is simpel. Plaats in het aanbod dat jouw vereniging in bovenstaande periode voor volwassenen aanbiedt in, via het clubprofiel (mijn clubbase) op Clubbase: www.sportindeventer.nl/volwassenen. Zo vindt de inwoner die naar aanleiding van de krant of op andere wijze op het platform komt, ook het aanbod van jouw club! 

Ben je niet bekend met Clubbase? Kijk dan hier hoe het werkt. Kom je er niet uit? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl. We helpen je graag verder.

 

             De tweede editie van de Sport in Deventer krant.


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: