Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

NOC*NSF Nationale Sportweek

Door Alphen Vitaal

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek van 20 tot en met 29 september laten we heel Nederland zien dat iedereen kan genieten van sport en bewegen. Want sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en ieder individu. Kortom: ‘sport geeft je een boost. Dat is dan ook het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek!  


We zetten lokaal de sport extra in de schijnwerpers. In deze week kun je gratis meedoen met tal van sport en beweegactiviteiten. 

Klik HIER voor meer informatie over de Nationale Sportweek.

Aanbod creëren
Voordat inwoners zich kunnen aanmelden, moet jij als sportaanbieder eerst het aanbod online zetten. De meeste sportclubs hebben via Clubbase inmiddels een eigen clubprofiel. Het clubprofiel op de pagina www.clubbase.nl dient nog te worden aangevuld met betaalgegegevens, beheerders, trainers en trainingslocaties.

We dagen alle sport- en beweegaanbieders  dan ook uit om tijdens het huidige sportseizoen nieuwe activiteiten te organiseren of bestaande activiteiten (extra) open te stellen voor nieuwe potentiële leden. Met de lokale campagne voor de sportweek vaart u als club eenvoudig mee op promotie van uw activiteiten. 

STAP 1. Bedenk welke activiteiten je wilt aanbieden en wanneer. Om het aanbod van jouw club op de Nationale Sportweekpagina te laten komen, dient het te worden gepland in de periode van 20 september t/m 29 september. Je kunt er zelf voor kiezen of je dit bij een reguliere training laat plaatsvinden of hiervoor een apart moment voor organiseert.

STAP 2. EENMALIG! Om als vereniging jouw aanbod op de Nationale Sportweekpagina van alphenvitaal.nl te presenteren, dient er een clubprofiel worden aangemaakt. Klik HIER voor de uitleg hoe je tot een clubprofiel komt. 

STAP 3. Voer je aanbod binnen je clubprofiel in en geef hierbij aan dat je activiteit onder de activatie Nationale Sportweek valt. 

STAP 4. Publiceer je aanbod!


 

 


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: