Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Website Alphen Vitaal

Door Alphen Vitaal

De website van Alphen Vitaal is voor, door en met Alphense sport-, beweeg- en vitaliteitsaanbieders samengesteld. 

Aanbieders hebben de mogelijkheid om zelf hun club op dit platform aan te maken en zo hun eigen aanbod te promoten. Met dit platform wordt vraag en aanbod samengebracht.

Activatie
Op de portal van de website alphenvitaal.nl wordt er altijd een thema uitgelicht en binnen dit thema wordt er aanbod geclusterd gepresenteerd. Klik HIER voor bijvoorbeeld de activatie aangepast sporten. Heb je als aanbieder aanbod wat onder een activatie valt? Geef dit dan aan bij het aanmaken van jouw aanbod. Op deze manier wordt jouw aanbod zowel in de algemene 'zoek en boek' functie gepresenteerd, maar ook nog eens extra uitgelicht onder de betreffende activatie. 

Account aanmaken
Stap 1. Ga naar clubbase.sport.nl
Stap 2. Maak een sportprofiel aan (dit is eenmalig).
Stap 3. Vul het profiel voor jouw club / organisatie in (dit is eenmalig).
Stap 4. Geef na inloggen bij het kopje ‘programma’s’ aan dat je onder Alphen Vitaal valt.
Binnen enkele minuten staat jouw club op onze website gepresenteerd.
Stap 5. Ga vervolgens naar het kopje ‘aanbod’ en maak hier jouw aanbod aan. Vergeet niet bij stap 5 in het proces de juiste activatie aan te vinken.

Klik HIER voor het gehele en uitgebreide stappenplan hoe je een profiel voor jouw club aanmaakt. Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: