Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Vrijwilligersmanagement

Door Alphen Vitaal

Alphen Vitaal kan de verenigingen op meerdere manieren ondersteunen binnen het thema vrijwilligersmanagement.  In 2023 doen wij dit onder andere door het kosteloos beschikbaar stellen van Taakie-licenties.Wat is Taakie?
Taakie is de digitale assistent vrijwilligerszaken, die het werven van vrijwilligers leuker en makkelijker maakt. Simpel en snel iemand vinden voor een taak of functie binnen de club is niet langer een vervelende uitdaging! Hoe werkt taakie? Klik HIER voor een uitleg in 1 minuut.

Aanbod Alphen Vitaal
Alphen Vitaal geeft 10 verenigingen de mogelijkheid kosteloos gebruik te maken van een jaarlicentie van Taakie t.w.v. €195. Bij dit aanbod behoren 3 cursusavonden waarbij 2-3 vrijwilligers (elke keer dezelfde personen) van de club aanwezig dienen te zijn. De cursus vindt in buurthuis De Oude Wereld in in Alphen aan den Rijn. Verenigingen die niet bij de eerste 10 aanmeldingen zitten; betalen de jaarlicentie zelf. De cursusavonden zitten bij de prijs inbegrepen.

Introductie avond
Op 1 november wordt van 19:00 tot 20:00 uur in een onlinebijeenkomst verteld wat Taakie inhoudt. Je bent van harte uitgenodigd om vrijblijvend aan te melden voor deze bijeenkomst. Klik HIER voor aanmelden.

Cursusdata
27 november 19.30 - 20.30  (cursusavond 1)
18 december 19.30 - 20.30 (cursusavond 2)
08 januari 19.30 - 20.30 (cursusavond 3)

Aanmelden cursus, inclusief jaarabonnement
Klik HIER om aan te melden voor de licentie inclusief de bijbehorende cursusavonden. Aanmeldingen worden vanaf 1 november 20.00 uur in ontvangst genomen. Let op: Aanmelden kan tot 24 november 12.00 uur. 


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: