Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Rabo ClubSupport en Rabo Impactfonds

Door Alphen Vitaal

Met Rabo ClubSupport en het Rabo Impactfonds steunt Rabobank het verenigingsleven.

Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Rabobank ondersteunt dit van harte. Daarom geeft Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van de winst terug aan de samenleving. Naast kapitaal stelt de bank ook kennis, netwerk en verbindingskracht ter beschikking voor verenigingen die klant zijn bij Rabobank. Benieuwd of Rabobank iets voor jouw club kan betekenen? Lees dan verder!

Rabo ClubSupport
Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen op het gebied van sport en cultuur. Ze vormen samen het grootste sociale netwerk van ons land en zijn daarmee het cement van onze samenleving. Om deze onschatbare waarde van verenigingen te waarborgen zet Rabobank zich samen met NOC*NSF, de aangesloten sportbonden, LKCA en Kunstbende in om verenigingen meer zelfredzaam en toekomstbestendig te maken. Dit noemen we Rabo ClubSupport. Onderdeel hiervan is de jaarlijkse Rabo ClubSupport campagne waarmee iedere club die klant is bij Rabobank een sponsorbijdrage kan verdienen.

Rabo Impactfonds
Met een maatschappelijk of innovatief initiatief een bijdrage leveren in de regio Groene Hart-Noord? Rabobank denkt graag mee om te kijken hoe we samen meer impact maken. Met het Rabo Impactfonds zetten we onze kennis en verbindingskracht in en geven een deel van onze winst terug aan de samenleving. Zo realiseren we samen oplossingen voor de maatschappelijke thema’s Financieel Gezond leven, Duurzaam Wonen, Duurzaam Ondernemen, Banking4Food en initiatieven die bijdragen aan de Energietransitie. Denk bijvoorbeeld aan het verduurzamen van je club of het realiseren van een gezonde kantine.

 

Benieuwd wat Rabobank voor jouw club kan betekenen? Klik hier voor meer informatie over Rabo ClubSupport en het Rabo Impactfonds.


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: