Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Brochure jeugdsport

Door Sport in Deventer

Sportbedrijf Deventer informeert elk schooljaar alle basisschool kinderen in de gemeente Deventer over het sport- en beweegaanbod bij Sportbedrijf Deventer. Komend jaar blazen we de traditionele jeugdsportbrochure 'sport ook voor jou!' nieuw leven. Dit doen we in combinatie met de kracht van het online sport- en beweegplatform sportindeventer.nl.

Elke sportvereniging in de gemeente Deventer krijgt de gelegenheid om zijn  of haar sport- en beweegaanbod in de brochure te zetten. Hiermee kun je als sportvereniging ruim 5000 kinderen bereiken. De brochure wordt namelijk in het basisonderwijs in de gemeente Deventer uitgedeeld. De informatie uit de brochure is gekoppeld aan het sportplatform www.sportindeventer.nl. Hier kunnen leerlingen een proefles boeken bij een sportvereniging of andere sportaanbieder.

Het aanmelden voor deze brochure kan tot en met 19 juni 2022. Wanneer u zich heeft aangemeld voor de brochure krijgt u van ons een instructie hoe het aanbod op het platform kan worden gezet. 

Klik hier om jouw aanbod aan te melden voor de jeugdsportbrochure. 

Indien u vragen heeft over de brochure jeugdsport, kunt u contact opnemen met Anouk Heijnens door te mailen naar a.heijnens@sportbedrijfdeventer.nl

De oude versie van de brochure jeugdsport.

Gerelateerd

Meer weten?

Meer weten?