Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Alphen Actief en creatief

Door Alphen Vitaal

Vanaf januari 2024 komt er weer een (digitaal) activiteitenboekje voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Vanaf heden zal dit boekje niet meer onder de naam ‘’Sjors Sportief’’ vallen, maar onder een nieuwe naam: ‘’Alphen Actief en Creatief’’. Op deze manier hopen wij meer sportieve en creatieve aanbieders te bereiken, om zo een groter activiteitenaanbod te kunnen bieden voor de kinderen in de gemeente Alphen aan den Rijn.

 

In dit boekje kunnen actieve, sportieve, creatieve en culturele activiteiten van je vereniging of club worden gepresenteerd om deze extra onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Dit kan mogelijk zorgen voor nieuwe, enthousiaste leden. We starten per direct met een onlinecampagne en volgen in de loop van januari met een uitgave van een boekje. Dit boekje wordt op alle scholen in hardcopy of digitaal (net waar de school voorkeur aan geeft) verstrekt. Grijp je kans om op deze manier gratis reclame te maken voor jouw club!

Maak nu je aanbod aan op de website alphenvitaal.nl en wij nemen je mee in onze campagne. Neem hiervoor de volgende stappen:

Stap 1. Ga naar clubbase.sport.nl
Stap 2. Maak een sportprofiel aan (dit is eenmalig).
Stap 3. Vul het profiel voor jouw club / organisatie in (dit is eenmalig).
Stap 4. Geef na inloggen bij het kopje ‘programma’s’ aan dat je onder Alphen Vitaal valt.
Binnen enkele minuten staat jouw club op onze website gepresenteerd.
Stap 5. Ga vervolgens naar het kopje ‘aanbod’ en maak hier jouw ‘Alphen Actief en Creatief’ aanbod aan. Vergeet niet bij stap 5 in het proces de juiste activatie aan te vinken.
Stap 6. Klik voor de gehele uitleg hoe clubbase werkt HIER.

Klik HIER om al het aanbod onder deze activatie in te zien.

Het is belangrijk om te vermelden dat er wel een deadline is vastgesteld, om meegenomen te kunnen worden in het ‘Alphen Actief’ boekje. Mocht je met jouw activiteit in het boekje terecht willen komen, dan dient je aanbod op 10 januari 2024 op clubbase te staan. Na 10 januari mag er nog altijd aanbod aangemaakt worden, echter het aanbod komt niet meer in het boekje. 

 

 


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: