Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Stappenplan Afval op de sportclub

NOC*NSF30 sep. 2022

Steeds meer sportverenigingen willen aan de slag met afvalvermindering en -scheiding op hun club. Dit is belangrijk, omdat het afval daardoor op de juiste manier verwerkt kan worden, wat beter is voor het milieu. Bovendien gelden sinds vorig jaar nieuwe regels voor wegwerpplastics, die moeten helpen om de plasticvervuiling tegen te gaan.  

Om verenigingen daarbij te helpen is er een handig stappenplan gemaakt. Daarin staat informatie over afvalscheiding en afvalvermindering. Het stappenplan is tot stand gekomen door samenwerking tussen sportclubs, sportbonden en gemeenten.


NOC*NSF 30 sep. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: