Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Stappenplan sportclubs en afvalscheiding

NOC*NSF23 jun. 2021

Het bewustzijn om goed om te gaan met onze planeet is al lang niet meer iets wat slechts een enkeling bezig houdt. Iedereen wil en kan er zijn steentje aan bijdragen, zo ook de sportvereniging. Wil jij er ook mee aan de slag? Het stappenplan kan je helpen om dit op te pakken en ook binnen jouw club de afvalscheiding te optimaliseren.

Dit stappenplan neemt je stap voor stap mee langs diverse onderwerpen zoals inzicht samenstelling afval, afvalpreventie, afvalscheiding, communicatie, afspraken met leveranciers en afvalverwerkers en gedragsbeïnvloeding.

Download het hier.

Deze informatie is te vinden op duurzamesportsector.nl.


NOC*NSF 23 jun. 2021

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: