Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Golden Sports brengt ouderen in beweging

NOC*NSF23 mei 2022

Senioren samen buiten laten bewegen, dat is wat de stichting Golden Sports in Amsterdam wil bereiken. "De combinatie van bewegen en met buurtgenoten iets doen is heel waardevol", zegt programmamanager Leonie Everts. 

Golden Sports begon in 2014 met het aanbod van beweegactiviteiten voor senioren in de buitenlucht, gegeven door professionele trainers. Inmiddels is de interventie als theoretisch onderbouwd erkend door Movisie en Kenniscentrum Sport en Bewegen. "Het bevordert sociale contacten en verbetert de fysieke en mentale fitheid van de ouderen", vertelt Everts

GoldenSports bij Spurd in Purmerend.


NOC*NSF 23 mei 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: