Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Flashmob Enschede: podium voor GV Sportlust

NOC*NSF25 mrt. 2022

GV Sportlust Enschede ontving kortgeleden een bijzonder verzoek van de wethouder: of de club een flashmob wilde organiseren met als doel meer aandacht vragen voor kunst en cultuur in de gemeente Enschede. 

Op zaterdag 12 maart gaf de club met plezier gehoor aan dat verzoek. De dansers van GV Sportlust straalden op de Oude Markt, die fungeerde als podium. Het optreden trok veel publiek, gelijk een mooie promotie voor de club. Op Instagram heeft de club een toffe video van het optreden gedeeld, kijk daarvoor op @gvsportlustenschede.

Vorig jaar juni organiseerde de actieve club ook al een flashmob op de Oude Markt. De video daarvan zie je hieronder. 


NOC*NSF 25 mrt. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: