Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Alle balsporten kunnen meedoen met de Jumbo Ballenactie

NOC*NSF05 jul. 2021

De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een flinke kostenpost voor verenigingen. Met deze actie wil Jumbo de lokale verenigingen helpen om ervoor dat het balletje gewoon kan blijven rollen overal. Zo hoeven de clubs in ieder geval niet te bezuinigen op het belangrijkste onderdeel van het spelletje: de ballen!

Met de actie kunnen leden en supporters een bal doneren aan hun eigen club, wat een flinke besparing op kan leveren.

Hoe het werkt

Op de website ballenactie.nl selecteer je jouw regio en plaats om de actiepagina van de betreffende Jumbo vestiging te openen. Kies vervolgens jouw club en klik op Doneer een bal en vul het formulier in. Daarna kun je jouw bijdrage afronden. Inmiddels nemen er 338 verenigingen deel aan de actie en zijn er al ruim 15.000 ballen verdiend.


NOC*NSF 05 jul. 2021

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: