Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Avond4daagse - Home Edition: een evenement als ledenbinding

NOC*NSF11 jun. 2021

Heeft jouw club ook al zo lang niets meer voor zijn leden kunnen organiseren? En wil je weer iets leuks doen om het clubgevoel weer wat aan te wakkeren? Denk dan eens na over een Avond4daagse - Home Edition! De Wandelbond (KWBN) ondersteunt jouw club bij het organiseren.

Met de Avond4daagse - Home Edition ben je verzekerd van veel wandelplezier. Je vertrekt lekker vanaf je eigen huis. En je maakt je eigen routes. Via de app van eRoutes. Na vier dagen wandelen ontvang je de enige echte Avond4daagse medaille. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 29 maart en 31 juli 2021. Maar tussen de eerste wandeldag en de vierde mogen maximaal twee weken zitten. 

Voor verenigingen bestaat bovendien de mogelijkheid om een eigen, traditionele Avond4daagse te organiseren, dan word je lid van KWBN en kun je je aanmelden via www.avond4daagse.nl.

Roep je leden op mee te doen

Je kunt via je clubkanalen al je leden aansporen om mee te doen en bijvoorbeeld aan je teams een prijs in het vooruitzicht stellen voor het team waarin de meeste deelnemers het evenement voltooien. Dan hebben we tóch een beetje competitie dit jaar...

Meer informatie

Meer informatie en materialen vind je op de speciale campagnepagina. Hier lees je ook meer over de samenwerking met Zapp Your Planet, het kinderprogramma van de NPO. Samen gaan we voor een schone Avond4daagse. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met info@avond4daagse.nl.


NOC*NSF 11 jun. 2021

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: