Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Schrijf je in voor de verkiezing Sportaccommodatie van het Jaar 2021

NOC*NSF25 jan. 2021

Is jouw sportaccommodatie goed bezig met energiebesparing? Nemen jullie maatregelen om afval te verminderen? Of creëren jullie een win-win situatie met de omgeving door de accommodatie te delen met bijvoorbeeld een buitenschoolse opvang, een scoutingvereniging of een praktijk voor fysiotherapie? Misschien verdient jouw accommodatie het dan wel om de titel ‘Sportaccommodatie van het Jaar 2021’ te mogen voeren.

Op 22 april 2021 wordt voor de tweede keer de award voor Sportaccommodatie van het Jaar uitgereikt. Vorig jaar ging voetbalvereniging Wolfaartsdijk er met de titel vandoor. Voetbalvereniging Angerlo Vooruit was de winnaar van het Beste Initiatief Duurzaamheid. Dit jaar hebben we de beide categorieën samengevoegd tot de verkiezing van meest duurzame Sportaccommodatie van het Jaar. Heeft jouw vereniging de meest duurzame accommodatie van 2021? Meld je dan snel aan! De inschrijving sluit op vrijdag 12 maart.

De titel ‘Sportaccommodatie van het Jaar’ wordt tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties toegekend door een deskundige vakjury. De jury bestaat uit afgevaardigden vanuit NOC*NSF, Kenniscentrum Sport en Bewegen, Mulier Instituut en RVO. Mocht de beurs in verband met de dan geldende coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan gaat de uitreiking van de award wel door. Hier zullen we dan een online alternatief voor organiseren.

Kijk voor meer informatie op www.sportaccommodatievanhetjaar.nl.


NOC*NSF 25 jan. 2021

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: