Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Verkiezing Club van het Jaar: toon de kracht van je vereniging!

NOC*NSF15 apr. 2019

De verkiezing 'Club van het Jaar 2019' is van start gegaan. Alle sport-­ en cultuurverenigingen in Nederland worden uitgedaagd om zich te nomineren en hun unieke verenigingsverhaal te delen. Een unieke kans om jouw vereniging in de schijnwerpers te zetten.

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren dansen of kunst maken en waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en daarom is verenigen zo belangrijk. Als coöperatie onderkent de Rabobank dat en daarom heeft zij samen met NOC*NSF, het LKCA, Kunstbende, AD en de regionale dagbladen het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen.

Inschrijven

Elke vereniging die bij de bond is aangesloten, kan zich tot en met 13 mei nomineren via de website. Alle deelnemende clubs ontvangen vervolgens aan het begin van de stemperiode een link naar de toolkit. Hier kunnen ze posters, banners en persberichten m.b.t. de verkiezing personaliseren. Zo kunnen clubs snel en makkelijk kenbaar maken dat ze aan de verkiezing meedoen en hun achterban oproepen om te stemmen.

Schrijf jouw club in

Zo werkt het

  • T/m 13 mei heb je als vereniging de mogelijkheid om in te schrijven.
  • 6 mei tot 7 juni kan er gestemd worden op jouw vereniging (promotiemateriaal is hiervoor beschikbaar).
  • 11 juni worden de verenigingen/clubs met de hoogste score per gemeente en provincie bekendgemaakt.
  • 18 juni pitchen de provinciewinnaars hun vereniging/club voor een vakjury.
  • 24 juni landelijke bekendmaking winnaar ‘Club van het jaar’.

 

Publiciteit

De verkiezing heeft dit jaar ook een nieuwe partner, namelijk de Persgroep. Dit betekent dat veel regionale kranten aandacht gaan schenken aan deze verkiezing, bijvoorbeeld door middel van een extra bijlage, advertenties, videoportretten etc. Dat is natuurlijk een mooie kans om te laten zien wat jouw club in huis heeft!

Winnaar

Vorig jaar werd de verkiezing gewonnen door basketbalvereniging Crackerjacks uit Amersfoort. Zorg dat jouw club dit jaar ook meedingt naar die eervolle prijs! Aanmelden kan via de website. Doe mee en zet je club in de schijnwerpers!


NOC*NSF 15 apr. 2019

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: