Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Winterswijkse sportclubs geven aftrap voor ClubFund actie

NOC*NSF13 apr. 2022

Albert Heijn Winterswijk organiseert de komende maanden, in samenwerking met de lokale verenigingen AV Archeus, Budocentrum Winterswijk, FC Winterswijk, HCW, Winterswijkse Watersport Vereniging en WMHC Avanti, een ClubFund actie. Sparen voor mooie fanartikelen bij elke aankoop in de winkel.

Op zaterdag 26 maart was de kick off van de ClubFund actie die door Albert Heijn Winterswijk is georganiseerd, in samenwerking met de lokale verenigingen AV Archeus, Budocentrum Winterswijk, FC Winterswijk, HCW, Winterswijkse Watersport Vereniging en WMHC Avanti. Een unieke spaaractie van 26 maart tot 22 mei, waarbij klanten van de Albert Heijn winkel in Winterswijk bij iedere € 10 aan boodschappen een waardezegel ontvangen die verzilverd kan worden bij een favoriete sporter of vereniging in hun eigen fanshop. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler.

De leden van de zes clubs doen mee aan deze spaaractie voor unieke fanartikelen waar ze zelf, samen met hun clublogo, op staan. Er zijn zestien verschillende artikelen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een echte Mepal broodtrommel, drinkbeker, poster, bidon, muismat of sportslippers.

Kenmerken van deze spaaractie: er zijn unieke spelersfoto’s gemaakt; ieder lid ontvangt een persoonlijke actiefolder met hierin alle informatie waarmee men eenvoudig aan de slag kan; iedere speler krijgt een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn. Naast leuke artikelen met de spelersfoto’s zijn er ook artikelen met alleen het logo van de verenigingen. Een gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van de deelnemende clubs.

Dit bericht verscheen eerder op achterhoeknieuwswinterswijk.nl.


NOC*NSF 13 apr. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: