Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Nationale Sportweek: download de campagne-toolkit

NOC*NSF13 aug. 2021

Van 17 tot en met 26 september 2021 is de NOC*NSF Nationale Sportweek, bedoeld om inwoners uit Nederland te inspireren om in beweging te komen. Hét moment om jouw sport(aanbod) in de schijnwerpers te zetten en mensen aan de sport te verbinden. Doet jouw sportclub ook mee? 

De NOC*NSF Nationale Sportweek wordt aangegrepen om het nieuwe sportseizoen te openen en de sport in heel Nederland een extra impuls geven. Door corona liepen ledenaantallen drastisch terug terwijl sporten en bewegen je juist fitter maakt! Daarom heten sportbonden, sportclubs, sportbedrijven, gemeenten en andere organisaties iedereen welkom om tijdens de 18e editie een kijkje te nemen.

Vijf host cities 

Dit jaar zijn er maar liefst vijf host cities die het belang van sporten en bewegen nog eens extra onderstrepen. Alphen aan den Rijn, Nieuwegein, Coevorden, Lelystad en Eindhoven zetten gedurende deze tien dagen de sport extra in de schijnwerpers. Het thema van de Nationale Sportweek is: ‘sport doet iets met je’. Deelnemers kunnen ervaren dat de sport voor iedereen, ongeacht zijn of haar achtergrond, toegankelijk is. 

Download de campagne-toolkit 

In september gaat de vernieuwde landelijke campagne ‘sport doet iets met je’ van start met onder andere sportambassadeurs Rico Verhoeven, Celeste Plak, Roy Meyer en Bo Kramer in de hoofdrol. Samen laten we heel Nederland zien en beleven hoe mooi het is om te sporten en bewegen! In deze toolkit is al het campagnemateriaal te vinden, dat online en offline kan worden gedeeld in aanloop naar en tijdens de Nationale Sportweek.


NOC*NSF 13 aug. 2021

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: