Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Inspiratie opdoen over sponsoring: ‘De Kracht van Klein’

NOC*NSF29 apr. 2019

Op dinsdag 11 juni staan eens niet de ‘grote jongens’ centraal in een Sponsorreport Live Sessie, maar de kleinere organisaties. Want ook onder de ‘kleinere’ sporten en evenementen zitten pareltjes die uitstekend te gebruiken zijn in de marketingcommunicatie van bedrijven. Als jij als bestuurder van jouw club meer inspiratie wilt opdoen op het gebied van marketing en sponsoring, dan is een bezoek aan deze boeiende live sessie de moeite waard. 

Het evenement wordt georganiseerd tijdens het WK Handboogschieten (met 1.000 atleten uit meer dan 100 landen) in Den Bosch. Deze sport is in de USA en Azië ontzettend populair en het WK trekt naar verwachting meer dan honderd miljoen kijkers wereldwijd!

Sponsoring en marketing

In ‘De Kracht van Klein’ komt een aantal mensen aan het woord over de sponsoring en marketing van ‘kleine’ sporten en de daarbij horende events. Evenementen die interessant zijn voor zowel de sport, de betrokken steden als de partners. Sporten als frisbee, curling en biljarten staan in de schijnwerpers. Maar ook de rol van sponsoring bij het verzamelen van data tijdens evenementen wordt nader toegelicht.

Wil je meer informatie over het programma van de Live Sessie, kijk dan op de website.


NOC*NSF 29 apr. 2019

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: