Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

AVG Helpdesk: nóg meer veelgestelde vragen en antwoorden verzameld

NOC*NSF18 mrt. 2019

Een jaar geleden was iedereen er heel druk mee: het klaarmaken van de organisatie om te voldoen aan de nieuwe privacyregels, die sinds 25 mei 2018 van kracht zijn. NOC*NSF en de sportbonden hebben samen met de Stichting AVG geprobeerd verenigingen daarbij te ondersteunen. Nu is er nieuwe stap gezet in die ondersteuning: de AVG helpdesk.

De AVG helpdesk is een samenwerking tussen koepelorganisaties in de zorg, het sociaal domein, NOC*NSF en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Door afstemming met de Autoriteit Persoonsgegevens staat er eenduidige informatie op deze website. De site is niet alleen voor sport, maar ook voor zorg en sociaal domein. Voor sommige onderwerpen, zoals bijvoorbeeld hoe om te gaan met fotografie, staat er wel informatie specifiek voor de sport tussen de onderwerpen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met je sportbond, dan word je via hen verder geholpen.

Q&A-site

De Q&A-site van de AVG Helpdesk vervangt het Q&A-document, wat je voorheen op deze website kon downloaden. Ook de overige informatie over de AVG op voorclubs.nl is geüpdatet.

Stappenplan

De vouchers, die je als club bij je bond kon opvragen om het Stappenplan te volgen, zijn al door veel clubs gebruikt. Heb je wel zo'n voucher opgevraagd, maar ben je er nog niet aan toe gekomen? Let dan op! De geldigheid van de inlogcode eindigt op 25 juni 2019. Heb je daarna nog ondersteuning nodig, dan kun je zelf bij stichting AVG voor verenigingen de toegang tot het online stappenplan verlengen voor € 60,- per jaar.


NOC*NSF 18 mrt. 2019

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: