Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Aftermovie Nationale Sportweek Utrecht

NOC*NSF29 sep. 2016

Utrecht is er trots op host city te zijn geweest van de Nationale Sportweek 2016! En dat mag best, want de hele week waren er tientallen te gekke activiteiten in de stad. Sportstad Utrecht heeft een mooie compilatie gemaakt van een geslaagde Nationale Sportweek waarin sport in de breedste zin gevierd is. Door jong en oud! 

De openingsrun, sporten op bijzondere plekken, de finale van de Diabetes Challenge, Klunen rondom de Domtoren, een lezing van sportfotograaf Klaas Jan van der Weij, Sport & Dance Experience, de Sportweek Karavaan, Sportexpo Utrechts archief, Walking Football, Para youth Festival, Duo Fietsparade, Rio de Reinaerde, Welkom Thuis Paralympisch TeamNL, Domtorenloop en als slotfeest het Sportweek Festival. Dat is veel, toch? En dan hebben we nog niet eens alle super leuke sportactiviteiten genoemd die alle lokale sportaanbieders hebben georganiseerd. 

Bekijk de hoogtepunten in het filmpje!

Utrecht, bedankt voor een super Nationale Sportweek 2016! En wij wensen iedereen weer een super nieuw sportjaar toe! 


NOC*NSF 29 sep. 2016

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: