Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Athletic Skills Model - Advanced instructeur opleiding | Aanmelden t/m 15-12-2023

Sportbedrijf Lelystad24 nov. 2023

Op 23-11-2023 nam Yordi Vermaat (docent ASM) in een gratis praktijkworkshop in Sportzaal 't Kofschip de deelnemers mee onder andere in wat het Athletic Skills Model is, de Transfers of Learning en de 10 grondvormen van bewegen. Het Athletic Skills Model (ASM) is een praktisch en wetenschappelijk onderbouwd talentontwikkelingsmodel voor de topsport, de breedtesport en ongeorganiseerde sport, het bewegingsonderwijs, de gezondheidszorg en de sector kunst en cultuur. En er is meer...

Trainers van uw vereniging nodigen we ook van harte uit voor de ASM Advanced cursus, georganiseerd door Sportbedrijf Lelystad, Stichting SchOOL en Porteum. Deze cursus is speciaal ontworpen voor vakleerkrachten bewegingsonderwijs, LO-docenten in het voortgezet onderwijs en trainers van verenigingen en sportorganisaties zoals die van u.

Wat het nog beter maakt, is dat elke deelnemer 75% korting krijgt op de opleidingskosten van €995,- p.p. die door Sportbedrijf Lelystad worden vergoed. De overige kosten kunnen worden gedekt door uw vereniging of organisatie. Wij geloven sterk dat deze gezamenlijke financiering de kwaliteit van veelzijdig bewegen onder leden/klanten een enorme impuls kan geven.

Deze aanbieding wordt mede mogelijk gemaakt door het Sport & Vitaliteitsakkoord Lelystad, wat onderdeel is van het landelijke sportakkoord 2.0.

De cursus beslaat vier avonden, van ongeveer 17.00 uur tot 21.30 uur, inclusief avondeten en vindt plaats op Porteum. We hebben alvast vier data vastgelegd voor de ASM Advanced cursus:

  • 25 januari
  • 1 februari
  • 8 februari
  • 15 februari

Mis deze kans niet om de vaardigheden van uw trainers te verbeteren en een blijvende impact te hebben op de prestaties van uw sportteams. Er is ruimte voor 10 trainers en bij voorkeur van verschillende sportaanbieders zodat we het gedachtegoed over geheel Lelystad verspreiden. Inschrijven kan t/m 15 december. Meld u vandaag nog aan door een e-mail te sturen naar de verenigingsondersteuner Sander Enkelaar: s.enkelaar@sportbedrijf.nl 


Sportbedrijf Lelystad 24 nov. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: