Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Jouw club & activiteit in de 'Sportlight' van 15 t/m 24 september in de Nationale Sportweek 2023

Sportbedrijf Lelystad28 aug. 2023

Het nieuwe sportseizoen 2023/2024 is begonnen en over 4 dagen start de NOC*NSF Nationale Sportweek 2023. Tijdens deze week, die dit jaar plaatsvindt van vrijdag 15 t/m zondag 24 september willen we weer dat iedereen in Lelystad gaat genieten van sport & bewegen. Sportbedrijf Lelystad zet elke sportclub en sportaanbieder maximaal in de schijnwerpers tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek, want als club en sportaanbieder laten we de inwoner zien dat “Sport je een boost geeft”.

1. Aanmaken van uw Sportaanbod op www.sportinlelystad.nl/nationalesportweek   

De basis wordt natuurlijk gevormd door de sportaanbieders en het doel is om het aantal activiteiten in de NOC*NSF Nationale Sportweek van vorig jaar te evenaren. Het advies was om de sportactiviteit(en) minimaal 1 week voor de start via https://clubbase.sport.nl/sportinlelystad te hebben staan: uiterlijk vrijdag 8 september 2023, maar benut de laatste vier dagen tot aan de start natuurlijk ook gewoon! Ter ondersteuning hebben wij een handige checklist gemaakt jullie helpt het sportaanbod vorm te geven, wat vervolgens eenvoudig geplaats kan worden op: www.sportinleystad.nl/nationalesportweek.

Let op: zorg dat u bij het aanmaken van de activiteit wel de activatie “Nationale Sportweek” aan vinkt en dit leest u nogmaals terug in dit: korte stappenplan -> met clubprofiel en zonder clubprofiel. Alleen dan verschijnt de activiteit op www.sportinlelystad.nl/nationalesportweek!

2. Promoten van uw sportaanbod on- & offline

Even belangrijk zijn jullie eigen inspanningen om via de eigen kanalen inwoners te bereiken. Hieronder leest u welke stappen en acties u het beste kunt nemen:

  • Foto’s en video’s en nieuwsitems via eigen communicatiekanalen (socials en website) en deze publiceren voor, tijdens en na de NOC*NSF Nationale Sportweek. Het is wel raadzaam om hiervoor een betaalde social media campagne in te kopen op bijv. Facebook of Instagram.
  • Tegelijkertijd kunnen deze ook gedeeld worden met delen met de socials van Sportbedrijf Lelystad:

Wij hebben voor jullie een social media checklist (met tekst suggesties) gemaakt, die jullie kunnen gebruiken om jullie deelname aan de NOC*NSF Nationale Sportweek en jullie aanbod in deze week te promoten. Klik hier voor de checklist.

3. Sport in Lelystad in beeld

Benieuwd wat er dit jaar allemaal nog meer te doen is? Kijk dan voor meer informatie op www.sportbedrijf.nl/nsw2023

En wil je tot slot nog eens in drie minuten zien hoe gaaf sporten in Lelystad is? Klik dan hier en bekijk dan de unieke beelden in de videoclip ‘Agon’ die speciaal door Rime Riche voor het Sportbedrijf gemaakt is.


Sportbedrijf Lelystad 28 aug. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: