Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Gratis juridisch advies voor Lelystadse sportclubs

Sportbedrijf Lelystad28 feb. 2022

De sportverenigingen in Lelystad krijgen voortaan gratis juridische hulp mocht daar behoefte aan zijn. Sportbedrijf Lelystad is daarvoor een samenwerking aangegaan met het juridische adviesbureau de Raadgevers.  

Vrijwilligers lopen bij het besturen van een vereniging vaak aan tegen zaken met een juridisch karakter. Denk daarbij bijvoorbeeld aan contracten die gesloten moeten worden met een trainer of kantinepersoneel. En daarbinnen verandert de regelgeving ook nog weleens. Maar ook bij het opstarten van nieuwe activiteiten kunt u te maken krijgen met wet- en regelgeving. Hulp inschakelen is dan vaak noodzakelijk, maar tegelijkertijd ook erg kostbaar. Om verenigingen zo financieel gezond mogelijk te houden na zo'n consult, kunnen ze geheel kosteloos terecht bij de Raadgevers.

Juridische hulp voor elke sportvereniging

Elke sportvereniging in Lelystad met juridische kwesties kan terecht bij de Raadgevers. mr. Rémon Brand geeft graag ondersteuning. Hij helpt uw vereniging bijvoorbeeld bij geldzaken, zoals incasso's die maar niet geïnd kunnen worden. Ook screent hij overeenkomsten voor uw vereniging. 

Meer informatie 

Wilt u meer weten over bovenstaande regeling met de Raadgelvers? Bezoek dan de pagina Juridisch support en advies op maat op clubbase. 

 


Sportbedrijf Lelystad 28 feb. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: