Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Juridisch support en advies op maat

Door Sportbedrijf Lelystad

Sportbedrijf Lelystad is een partnership aangegaan met juridisch adviesbureau de Raadgevers. Alle Lelystadse sportverenigingen met vragen over sportrecht kunnen hier direct terecht. Het servicecontract geeft besturen de kans om gratis advies te krijgen.

Een sportvereniging besturen is kansen zien, verzilveren en vervolgens voor goud gaan. U kunt als bestuurder bijna geen beslissingen nemen of er zitten juridische aspecten aan. U gaat een samenwerking aan met bijvoorbeeld een trainer of een sponsor. Soms heeft u te maken met niet betalende leden en/of partners. Misschien wilt u een nieuwe activiteit voor een speciale doelgroep starten of loopt u tegen problemen met het personeel (vrijwilligers) of veranderende arbeidsregelgeving aan. 

Gratis snel juridisch advies, daarna korting
In deze tak van sport ondersteunt Sportbedrijf Lelystad via de Raadsgevers elke vereniging in Lelystad graag. Dat betekent dat dit adviesbureau de club voorziet van juridisch advies voor specifieke bedrijfsvoering, contracten voor de club opstelt of een format voor zo'n contract aanbiedt. Ook staat de Raadgevers je bij in rechtszaken en daarnaast wordt een voordelige incassoservice bij lastige betalers aangeboden. Bij de Raadgevers kan elke club uit Lelystad onbeperkt en gratis terecht met vragen die via de telefoon of per e-mail beantwoord kunnen worden en de onderstaande aanvullende diensten; 

  • Incassoservice (bijvoorbeeld het innen van contributie of andere niet betaalde facturen);
  • Screenen van overeenkomsten tot 5 pagina's (Nederlands recht);
  • Toegang tot online juridisch download platform (aanbod met o.a. juridische contracten);
  • Abonnement op onze juridische nieuwsbrief;
  • Gratis bijwonen van juridische workshops.

Mochten er meer complexe vragen zijn die niet aan de hand van een mailtje of een telefoontje te beantwoorden zijn, of wilt u als sportvereniging een contract laten screenen boven de 5 pagina's, dan geldt een gereduceerd uurtarief. Alle verenigingen mogen gebruikmaken van het gereduceerde uurtarief van € 164,00 excl. btw bij dossier werkzaamheden in plaats van € 215,00 excl. btw. 

"Als club hoor je altijd van tevoren of dit speciale uurtarief gaat gelden en wat de totale kosten gaan worden", geeft Rémon Brand van de Raadgevers hierbij aan.

Hulp of advies nodig? Neem direct contact op met de Raadgevers via telefoonnummer: 088-133 11 33 en vraag naar onze jurist Rémon Brand (gespecialiseerd in sportrecht) die verbonden is aan het Sportbedrijf Lelystad. Hij is direct bereikbaar per e-mail via: rabrand@deraadgevers.nl

Via de verenigingsondersteuner Sander Enkelaar (06 13 22 62 56 /  s.enkelaar@sportbedrijf.nl) kunt u terecht voor  (online) advies. Belangrijk hierbij is dat op voorhand de concrete hulpvraag bekend is. Let op: het kan zo zijn dat Sportbedrijf Lelystad bij een hulpvraag betrokken is. In dat geval staan de Raadgevers de vereniging bij met juridische support en neemt het Sportbedrijf een andere marktpartij in arm. 


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: