Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Scholierensport start dit jaar in maart

Sportbedrijf Lelystad20 jan. 2022

Scholierensport start dit jaar in maart. Het programma laat kinderen kennismaken met diverse sporten, zodat ze erachter komen welke sport het beste bij hen past.

Scholieren kunnen dit jaar kiezen uit liefst 21 verschillende sporten en dat kunnen er alleen nog maar meer worden. Heeft uw vereniging namelijk nog geen aanbod staan op www.sportinlelystad.nl, dan kunt alsnog activiteiten erop zetten. Dit doet u via www.clubbase.nl. Doe het wel gauw, want de eerste cursussen starten al op 1 maart. 

Inschrijving

De inschrijving voor Scholierensport gaat dit jaar anders dan in andere jaren. Voor het eerst maken wij gebruik van de website www.sportinlelystad.nl. Hier vinden de deelnemers niet alleen het aanbod, maar kunnen ze zich ook gelijk inschrijven. De kosten per sport bedragen € 4,-. 

Scholierensport als ledenwerving

Scholierensport levert de diverse sportclubs nieuwe leden op. Vanwege de geringe kosten is de drempel voor de scholieren laag om een sport uit te gaan proberen. De kans dat zo de ideale sport gevonden wordt is daardoor groot. De jeugd heeft de toekomst, dus kunt u die doelgroep maar beter gelijk in huis halen. 


Sportbedrijf Lelystad 20 jan. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: