Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Subsidieregeling Noodfonds stichtingen en (sport)verenigingen 2023

Door Sportbedrijf Lelystad

Voor stichtingen en (sport)verenigingen die gevestigd zijn in de gemeente Lelystad en die te maken hebben met gestegen energielasten, is geld beschikbaar gesteld in de vorm van een eenmalige subsidie. De subsidieregeling is van toepassing op contracthouders van een energieaansluiting. Ook als een stichting of (sport)vereniging zelf geen contract heeft met een energieleverancier omdat ze bijvoorbeeld een all-in prijs betalen voor huur, zijn er mogelijkheden. Het is daarbij wel van belang dat er aangetoond kan worden dat er sprake is van gestegen energielasten.

De subsidieregeling gaat in op 20 april tot en met 14 mei 2023. Aanvragen vanaf 15 mei 2023 worden niet meer in behandeling genomen.

Klik hier voor een exemplaar van de brief die door de gemeente naar alle verenigingen is verstuurd, waarin uit een is gezet welke stappen u moet zetten om in aanmerking te komen voor deze tegemoetkoming.

Via deze pagina van de gemeente kunt u de aanvraag indienen: https://www.lelystad.nl/4/Subsidieregeling-Noodfonds-stichtingen-en-sport-verenigingen-2023.html


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: