Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

De Lelystadse uitdaging

Door Sportbedrijf Lelystad

De Uitdaging is dé maatschappelijke makelaar van Nederland! Wij zijn één van de in totaal 40 lokale Uitdagingen in het land. En daarmee hebben wij het mooiste en leukste netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers. Samen met deze vrijwilligers uit het bedrijfsleven zorgen wij ervoor dat bedrijven kosteloos stichtingen en verenigingen ondersteunen. Wij zijn een ondernemersnetwerk dat doet.

Aanvragen van stichtingen, verenigingen en buurtgroepen worden besproken tijdens een zogeheten Matchgroepoverleg. Na acceptatie gaan de leden aan de slag om een antwoord te vinden op de vraag. Wanneer dit gelukt is noemen we dit een gerealiseerde match. De Matchgroep bespreekt de binnengekomen aanvragen een aantal keer per jaar.

Dit biedt natuurlijk ook kansen voor de sportclubs die materialen en/of specifieke spullen nodig hebben. Kijk eens op de website van de Lelystadse Uitdaging en wie weet scoort u vrij eenvoudig de 'aansluitingstreffer'.


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: