Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Zet nieuwe 'sportlijnen' uit met Sportservices

Door Sportbedrijf Lelystad

Sportclubs hebben te maken met veel uitdagingen. Hoe houdt u uw sportclub vitaal? Zijn er voldoende vrijwilligers en tevreden sporters? Hoe leidt u goede trainers op? Met het Sport- en Vitaliteitsakkoord kunt u gezamenlijk de sport en uw sportclub versterken. De onder­steuning in de vorm van Sportservices biedt uw club de mogelijkheid om te groeien en bloeien richting de toekomst.

De Sportservices die wij aanbieden zijn trajecten die uw club ondersteunen. Afhankelijk van de stap die uw club wil zetten, kan de inzet van een service u ondersteunen. Voorbeelden zijn een opleiding voor uw trainers, vraagstukken rondom vrijwilligers, ledenbinding, financiering  en procesbegeleiding aan bestuursleden, betrokken vrijwilligers en leden. Via deze voorbeelden van Sportservices krijgt u een nog beter beeld van wat wij voor u als bestuurder, trainer of vrijwilliger kunnen betekenen. 

Hoe kan mijn club ondersteuning ontvangen?

  • Bedenk wat de grootste uitdaging is van uw sportclub;
  • Leg contact met de verenigingsondersteuner van Sportbedrijf Lelystad;
  • Ga in overleg om samen te bepalen waar uw club ondersteuning bij kan gebruiken;
  • Vind samen met de verenigingsondersteuner ondersteuning die passend is voor uw club;
  • De verenigingsondersteuner dient direct via de NOC*NSF portal de aanvraag van ondersteuning in voor uw club;
  • Na goedkeuring ontvangt uw club de ondersteuning en start de realisatie van uw clubambitie!

Contact
Wanneer u de grootste uitdaging voor uw sportclub heeft bepaald, kunt u contact opnemen met Sander Enkelaar (verenigingsondersteuner Sportbedrijf Lelystad, s.enkelaar@sportbedrijf.nl) of Tom Sloetjes (adviseur lokale sport, tom.sloetjes@adviseurlokalesport.nl). Ook voor vragen kunt u bij één van deze twee betrokkenen terecht. 


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: