Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Gebruik binnensportaccommodaties Sportbedrijf Lelystad

Door Sportbedrijf Lelystad

Sportcentrum De Koploper is hét multifunctionele sportcomplex in Lelystad en tevens is het de thuisbasis van Sportbedrijf Lelystad. Iedereen, jong en oud, kan hier sportief in beweging komen. Naast vijf zwembaden en een waterspeeltuin heeft De Koploper een sporthal, klimhal, dojo (judozaal), restaurant en vergaderruimtes. De meeste accommodaties zijn te huur.

In De Inloper, het restaurant in Sportcentrum De Koploper, kun je genieten van een gezonde lunch, snack of smoothie. In de avonduren is De Inloper te huur voor feesten en partijen en het kan zijn dat u op zoek bent naar een locatie voor een eigen sportactiviteit, (sportief) feest of vergadering?

Dan bent u bij ons eveneens aan het juiste adres! Wij beheren bijna alle binnen- en buitensportaccommodaties in Lelystad, waaronder Sportcentrum De Koploper, Sportcomplex De Rietlanden, gymzalen, sportzalen en buitensportvelden.

Alle locaties zijn hier te zien en te ontdekken. Veel van deze accommodaties zijn te huur. Mail voor meer informatie naar klantenservice@sportbedrijf.nl of bel naar 0320 285 385.


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: