Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Behoeftepeiling onder sportverenigingen

Lansingerland15 jun. 2023

In het eerste kwartaal van 2023 is er door onze verenigingsadviseur een behoeftepeiling uitgevoerd onder sportverenigingen in de gemeente om een beeld te krijgen van de hulpvragen of doelstellingen die de verenigingen bezig houden. Als alle reacties met elkaar vergeleken worden, blijkt dat er veel overeenkomsten zijn in behoeften. Zo hebben meerdere verenigingen aangegeven aan de slag te willen met bijvoorbeeld (jeugd)ledenwerving en het aanstellen van een vertrouwenscontactpersoon.

Sportverenigingen worden op individuele of als het wenselijk is op lokale basis ondersteund. Denk hierbij aan een individueel traject of een gezamenlijke bijeenkomst waarbij de aandacht op een van de behoeften wordt gericht.

Meer weten over welke behoeften er zijn in onze gemeente? Lees dan hier het volledige rapport.

Mocht jouw sportvereniging nog niet haar wensen/behoeften hebben gedeeld, of willen jullie graag ondersteuning vanuit de verenigingsadviseur? Neem vooral contact op met Maroesjka via m.vanderboog@lansingerlandbeweegt.nl of 0619410310.


Lansingerland 15 jun. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: