Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

De vitale sportvereniging

Sport in Deventer25 nov. 2022

Het sportbeleid van de gemeente Deventer is onlangs vastgesteld. Dit sportbeleid is terug te vinden op Clubbase Deventer door hier te klikken. Een aantal onderwerpen behoeft nadere uitwerking, zoals de vitale sportvereniging. Wat is dat precies in uw ogen?

Catharina Mulders, beleidsadviseur sport bij de gemeente Deventer, is aan het inventariseren hoe u als sportvereniging in de gemeente Deventer over de definitie van een vitale vereniging denkt. De gemeente wil vitale verenigingen of clubs die actief bezig zijn vitaal te worden extra ondersteunen.

U kunt als clubbestuurder meedenken over de definitie en wat dan het vervolg voor een sportvereniging kan zijn. Het bestand met de definitie is te downloaden via onderstaande link.

Uw reactie kunt u uiterlijk 4 januari 2023 mailen naar sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl. Sportbedrijf Deventer zal de reacties bundelen en naar de gemeente Deventer sturen. 


Sport in Deventer 25 nov. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: