Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Nationale Sportweek 2023

Door Sport in Deventer

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek laten we heel Nederland zien dat iedereen kan genieten van sport en beweging. Want sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en ieder individu. Kortom: ‘Sport geeft een boost’. Ook lokaal doen we mee met de NOC*NSF Nationale Sportweek 2023, en meedoen met jouw club is heel simpel! 

In Deventer haken we in op het thema van de Nationale Sportweek (NSW) #Sportgeeft een boost". We willen we de sport en de sportclubs extra in de schijnwerpers zetten. We dagen alle sportverenigingen dan ook uit om tijdens de Deventer Sportweek nieuwe activiteiten te organiseren of bestaande activiteiten (extra) open te stellen voor nieuwe potentiële leden. Met de lokale online campagne voor de sportweek vaar je als club eenvoudig mee op promotie van jouw activiteit.

Tijdens de sportweek enthousiasmeren we potentiële sporters om (weer) te gaan sporten. Plezier in sport staat hierbij centraal: want wat je leuk vindt, houd je langer vol. Daarom willen we iedereen de kans geven om verschillende sporten te proberen en de sfeer op de club te proeven. En bovenal kun je jouw club op de kaart zetten!

Hoe doe je mee? 

De sportweekcampagne is een online campagne in september. Gratis aandacht dus voor ook jouw clubaanbod. Wees er dus bij! 
Jouw club doet als volgt heel makkelijk mee:

STAP 1:

  • Meld jouw sportaanbod aan via www.sportindeventer.nl/clubbase: jouw activiteiten worden dan zichtbaar voor potentiële sporters op sportindeventer.nl;
  • De sportweek(activiteiten) wordt online gepromoot met verwijzing naar het platform; 
  • Inwoners kunnen via sportindeventer.nl de activiteiten zoeken, vinden en boeken;
  • Zo werf je makkelijk deelnemers voor jouw activiteiten.

Een aantal voorbeelden van activiteiten:

  • Organiseer een open dag op de club tijdens de Sportweek;
  • Organiseer een kennismakingstraining/les voor nieuwe leden;
  • Of maak gebruik van bestaande lessen door die in de NSW extra open te stellen voor geïnteresseerden;
  • Maak van de reguliere woensdagtrainingen “vriendjes en vriendinnetjesdagen”en daag de jeugd uit een introducé mee te nemen.

STAP 2: 

Zet jouw aanbod online op jouw eigen social media (dat kan gelijk via de link bij het aanmaken van aanbod) en gebruik hierbij
#sportindeventer #nsw2023 #BeActive en #sportgeeftjeeenboost 

TIP: NOC*NSF biedt een toolkit met allerlei materialen die jouw sportclub kan gebruiken om de activiteiten tijdens jouw Nationale Sportweek te promoten. Doe mee als sportclub - NOCNSF

Ben je niet bekend met Clubbase? Kijk dan hier hoe het werkt. Kom je er niet uit? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl. We helpen je graag verder.


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: