Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Clubbase voor jouw club!

Door Sport in Deventer

Zet jouw club op de kaart met clubbase en sportindeventer.nl! 

Nieuws en informatie
Clubbase is het platform waar clubs in Deventer allerlei nieuws en informatie vinden die helpt om de club te runnen. Clubbase bestaat uit een kennisbank met informatie over diverse thema's zoals Bestuur en Organisatie, Financiën, Sportstimulering etc. En via het nieuws vindt u actualiteiten die voor uw club relevant zijn.

Promoot jouw sport!
Met het clubprofiel op sportindeventer.nl bereik je bezoekers die op zoek zijn naar een sport en/of club in de stad. Want sportindeventer.nl is hét platform dat sporters en sportclubs in de gemeente samenbrengt. Hierop kan je zeer eenvoudig sportaanbod aanmaken en vervolgens promoten. Naast het aanmaken van jouw sportaanbod kan je makkelijk zien wie zich aanmeldt en waar potentiële sporters naar zoeken. Daarmee kan je aanbod aanpassen op de behoefte van de potentiële sporter. Zo faciliteert sportindeventer.nl de sportaanbieders om zichzelf goed te etaleren!
Hoe het werkt? Simpel, ga naar clubbase.sport.nl, meld je club aan en promoot direct de activiteiten van jouw club.

Hulp nodig? Check dan de handleiding waar stap voor stap wordt uitgelegd hoe je jouw aanbod aanmaakt en promoot. 

Clubbase en Sportindeventer.nl is een initiatief van Sportbedrijf Deventer en gemeente Deventer i.s.m. NOC*NSF


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: