Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Doe mee met het project Ster Club!

Alphen Vitaal27 mei 2024

Onder begeleiding van Alphen Vitaal kan jouw sportvereniging zich ontwikkelen tot een vitale, veilige en maatschappelijk betrokken organisatie.

Met hulp van een accounthouder krijg je inzicht in de stand van zaken op zeven thema’s: veilig sportklimaat, financiële gezondheid, juridische zaken, beleid en visieontwikkeling, diversiteit en toegankelijkheid, maatschappelijke betrokkenheid en gezondheid. Deze worden uiteindelijk door een onafhankelijke toetsingscommissie beoordeeld.

Als jouw vereniging het Ster Club predicaat behaalt, geniet je van vele voordelen. Denk aan een jaarlijkse subsidie van €750, de keuze tussen een gratis jaarabonnement op Taakie (het vrijwilligersplatform) of bij Nederlandse Stichting voor Vereniging en Recht, toegang tot de Alphen Vitaal Community die regelmatig samenkomt voor kennisdeling en de mogelijkheid om jaarlijks twee gratis workshops of cursussen te volgen via de Alphen Vitaal Academy.

Wil jouw vereniging ook een Ster Club worden? Neem contact op of meld je aan via de website. Via die weg kan je je ook aanmelden voor één van de informatiebijeenkomsten, waar er tevens de gelegenheid is om vragen te stellen.


Alphen Vitaal 27 mei 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: