Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Alphen Actief en creatief uitgave kwartaal 2

Alphen Vitaal11 mrt. 2024

Na het succes van de eerste editie van het boekje ‘Alphen Actief en Creatief’ volgt er in het tweede kwartaal van dit jaar een nieuw boekje. Grijp je kans en presenteer je sportaanbod in de tweede editie van het 'Alphen Actief en Creatief' boekje

Deze tweede editie wordt extra bijzonder, want:

 • Het boekje is zowel voor de doelgroep 4 – 12 jaar als 12 – 18 jaar (de eerste editie was alleen voor de doelgroep 4 – 12 jaar)
 • Het boekje bevat ook cultureel aanbod (in de eerste editie stond alleen sportaanbod).
 • Speciaal vanwege Koningsdag en de aanstaande Koningsspelen krijgt het boekje een extra feestelijk tintje.
 • We verwachten in de maand april extra groot bereik onder de doelgroep te hebben vanwege de gametool “Kings Arena”* die deze maand op de website draait.

  *Kings Arena
  In aanloop naar de Koningsspelen lanceren we de “King’s Arena”. Via dit innovatieve platform laten we kinderen in de maand april met meer plezier toeleven naar de Koningsspelen. Als bijvangst brengen we het aan sportaanbod binnen onze gemeente onder de aandacht. Met het project ‘Alphen Actief en Creatief’ plukken we hier de vruchten van. Want door middel van deze game (en bijbehorende campagne) is het websitebezoek onder de jongere doelgroep groter dan normaal.

  Wil je jouw aanbod ook in het boekje?
  In april wordt het 'Alphen Actief en Creatief' boekje fysiek bij 7500 gezinnen in huis, daarnaast wordt het veelvuldig digitaal verspreid. Een mooi bereik voor een fantastisch leuk aanbod. Maak dan uiterlijk 21 maart je aanbod aan via Clubbase. Klik HIER voor de uitleg hoe je tot aanbod komt.

  Contact
  Heb je vragen over het project 'Alphen Actief en Creatief'; neem dan contact op met Sam Singerling via s.singerling@alphenvitaal.nl 

Alphen Vitaal 11 mrt. 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: