Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Alphen Actief en creatief

Door Alphen Vitaal

Per januari 2024 maakt Alphen Vitaal een (digitaal) activiteitenboekje voor kinderen van het basis- en het voortgezet onderwijs. Sinds dit jaar valt het boekje niet meer onder de naam ‘’Sjors Sportief’’, maar onder een nieuwe naam: ‘’Alphen Actief en Creatief’’. Op deze manier hopen wij meer sportieve en creatieve aanbieders te bereiken, om zo een groter activiteitenaanbod te kunnen bieden voor de kinderen in de gemeente Alphen aan den Rijn.

 

In dit boekje kunnen actieve, sportieve, creatieve en culturele activiteiten van je vereniging of club worden gepresenteerd om deze extra onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Dit kan mogelijk zorgen voor nieuwe, enthousiaste leden. Dit boekje wordt op alle scholen in hardcopy of digitaal (net waar de school voorkeur aan geeft) verstrekt, daarnaast wordt er ingezet op een campagne via social media. Grijp je kans om op deze manier gratis reclame te maken voor jouw club!

Maak nu je aanbod aan op de website alphenvitaal.nl en wij nemen je mee in onze campagne. Neem hiervoor de volgende stappen:

Stap 1. Ga naar clubbase.sport.nl
Stap 2. Maak een sportprofiel aan (dit is eenmalig).
Stap 3. Vul het profiel voor jouw club / organisatie in (dit is eenmalig).
Stap 4. Geef na inloggen bij het kopje ‘programma’s’ aan dat je onder Alphen Vitaal valt (dit is eenmalig)
Binnen enkele minuten staat jouw club op onze website gepresenteerd.
Stap 5. Ga vervolgens naar het kopje ‘aanbod’ en maak hier jouw ‘Alphen Actief en Creatief’ aanbod aan. Vergeet niet bij stap 5 in het proces de juiste activatie aan te vinken.

Mocht je meer informatie nodig hebben om tot een presentatie op de website van Alphen Vitaal te komen, klik dan voor de uitgebreide uitleg over het systeem HIER.

Klik HIER om al het aanbod onder deze activatie in te zien.

 

 

 


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: