Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Glossy

Alphen Vitaal11 jan. 2024

Op 1 maart 2024 krijgen we de mogelijkheid om via 'Hier is Alphen' al het sport- en beweegaanbod voor mensen van 50 jaar en ouder en 65 jaar en ouder aan 55.000 inwoners te presenteren .

 

Een uitermate geschikte kans om jouw aanbod in het vizier van de doelgroep te krijgen. Geïnteresseerd? Deel dan vóór 31 januari het aanbod voor het komende jaar met ons; zodat wij kunnen zorgdragen voor een publicatie.  Deelname aan deze actie is geheel gratis. Lees HIER hoe je aanbod aanmaakt op onze website! En vergeet niet om in stap 5 van het aanmeldproces aan te geven of jouw aanbod onder 50fit of 65fit valt. Helaas kunnen we indien geen reactie jouw aanbod niet opnemen in de informatieverstrekking. 

Heb je nog geen seniorenaanbod, maar zou je die wel willen ontwikkelen (of je wilt huidige aanbod verder doorontwikkelen), kijk dan naar de mogelijkheden om hiervoor een subsidie aan te vragen! Zie: 50fit, 65fit of buurtfit! 

Voor meer informatie over de glossy: 
Neem contact op met Pieter.


Alphen Vitaal 11 jan. 2024

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: