Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Webinar Clubkadercoaching

Alphen Vitaal02 apr. 2023

Alphen Vitaal nodigt je van harte uit om op 10 mei van 19:30 tot 20:30 uur aan te sluiten bij de webinar over clubkadercoaching en de bijbehorende opleiding binnen onze gemeente. 

Alphen Vitaal organiseert in 2023 één ‘in company’ opleidingstraject i.s.m. NOC*NSF. In 2023 wil Alphen Vitaal 10 nieuwe clubkadercoaches opleiden die vanaf september 2023 zelfstandig ingezet kunnen worden binnen hun eigen vereniging. Middels deze clubkadercoaches wil Alphen Vitaal ten minste 1000 jeugdleden/jongeren bereiken. De langere-termijn-doelstelling is om de scherpe daling in ledenaantallen na 10 jaar af te vlakken.

Het doel van clubkadercoaching is om trainersbegeleiding te introduceren en ook duurzaam te verankeren in het beleid van de club. Hierdoor verbetert de kwaliteit van het sportaanbod, dat bijdraagt aan meer sportplezier en een positieve sportcultuur op de club. Wil je als club inzetten op clubkadercoaching, dat kan! 

Aanmelden webinar
Aanmelden voor de webinar kan bij Stephan Vink via s.vink@alphenvitaal.nl Graag bij aanmelding aangeven namens welke club je aanwezig bent, je functie binnen de club en het e-mailadres waarop wij jou de link naar de webinar kunnen sturen. Alphen Vitaal 02 apr. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: