Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Workshop 'Sport voor iedereen. Diversiteit in onze club.'

Alphen Vitaal30 aug. 2022

Op 20 september om 19:30 uur organiseert Alphen Vitaal in samenwerking met de John Blankenstein Foundation de workshop 'Sport voor iedereen. Diversiteit in onze club'.

Van 16 t/m 25 september is Alphen aan den Rijn het decor van de Nationale Sportweek. Een week waarin je je als sportaanbieder aan het Alphense publiek kunt presenteren, maar ook een week waarin je als sportaanbieder kennis kunt vergaren! Vooruitlopend op de presentatie van het programma van de Nationale Sportweek; willen we jou als sportaanbieder alvast uitnodigen voor de workshop “Sport voor iedereen. Diversiteit in onze club”. De workshop wordt verzorgd door de ‘John Blankenstein Foundation’.

Save the date
Datum: 20 september 2022
Tijd: 19:30 – 21:30 uur
Locatie: Nader te bepalen (sport)locatie binnen de gemeente Alphen aan den Rijn

Inhoud workshop
De John Blankenstein Foundation verzorgt al ruim tien jaar workshops in de sportsector om sporters en hun directe omgeving meer bewust te maken van hoe in de sport kan worden toegewerkt naar een inclusieve omgeving voor LHBTI+ers*. Een thema waar op sportverenigingen gelukkig steeds meer over wordt gesproken. Het doel van de workshops is dat deelnemers concrete handvatten worden geboden waarmee ze zelf in staat zijn om op een proactieve wijze uitsluiting en discriminatie te herkennen en toe te werken naar inclusie. Hiermee kan iedereen zelf bijdragen aan een positieve sociale norm en een veilig(er) sportklimaat binnen de club.

Aanmelden
We horen het graag voor 1 september als je interesse hebt om aan te sluiten bij de workshop, op deze manier kunnen we bepalen op welke locatie we dit evenement organiseren. Stuur een e-mail naar i.houdijk@alphenvitaal.nl

*LHBTI staat voor lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender en interseksueel. De + staat voor iedereen die er geen label aan wil hangen en voor andere genderidentiteiten en seksuele oriëntaties.

 

Voor meer informatie over dit thema klik HIER.


Alphen Vitaal 30 aug. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: