Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Proces project Ster Club

Door Alphen Vitaal

Onderstaande planning heeft betrekking op het zijn van een Ster Club in seizoen 2024 - 2025.

Aanmelden
Sportverenigingen hebben tot 31 juli de tijd om zich aan te melden voor het traject van Ster Club. Dit kan slechts één keer per jaar.

Begeleidingstraject
De sportverenigingen die zijn toegelaten tot het traject krijgen worden in deze periode begeleid door een accounthouder vanuit Alphen Vitaal. Samen met de accounthouder van Alphen Vitaal worden deze sportverenigingen een spiegel voorgehouden om te achterhalen welke zaken er reeds op orde zijn en waar nog een verbeterslag gemaakt kan worden. Wanneer er een verbeterslag nodig is om te voldoen aan bepaalde normen zal er door de accounthouder inzichtelijk gemaakt worden welke stappen er ondernomen moeten worden om die verbeterslag ook daadwerkelijk te realiseren. Alles bedoeld om te streven naar vitale en toekomstbestendige sportverenigingen die maatschappelijke betrokken zijn en waar men veilig kan sporten.

Beoordeling toetsingscommissie
Uiterlijk op 30 november hebben alle deelnemende sportverenigingen de vragenlijst ingevuld. De onafhankelijke toetsingscommissie, bestaande uit professionals met ieder zijn eigen expertise, zal in december beslissen welke deelnemende sportverenigingen het predicaat Ster Club in ontvangst mogen nemen.

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: