Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Wat is de Nationale sportweek?

Door Alphen Vitaal

Sport geeft je een boost!

 

Sport inspireert, verbindt en levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving en ieder individu. Sport bepaalt voor een deel wie we zijn, wat we doen en vooral met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Tijdens de Nationale Sportweek willen wij zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier laten sporten en bewegen, ieder op zijn eigen manier.

Van 20 t/m 29 september 2024 is de Nationale Sportweek. Dit is dé week waarin vele gemeenten, sportbonden en sportaanbieders laten zien hoe leuk en goed sporten en bewegen is. Het doel is om nog meer mensen in beweging te krijgen. Tijdens de Nationale Sportweek maken (nieuwe) sporters laagdrempelig kennis met het sport- en beweegaanbod bij hen in de buurt! Ook gemeente Alphen aan den Rijn doet jaarlijkse mee aan de Nationale Sportweek. 

Zorg er als sportaanbieder voor dat iedereen tijdens de Nationale Sportweek kennis met kan maken met de sport en de club, wees een warm welkom, laat mensen ervaren wat de sport inhoudt, maak mensen enthousiast en niet te vergeten…zorg voor een leuk welkomstaanbod na jouw open dag/ open les.


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: