Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Ik wil meedoen als sportaanbieder

Door Alphen Vitaal

Natuurlijk dagen we ook dit jaar sportaanbieders uit om een toffe sportactiviteit mee te doen met de Nationale Sportweek.

Gooi de deuren open, nodig iedereen uit voor een proefles of organiseer een open dag of een evenement. Geef je club een boost tijdens de Nationale Sportweek! Met de lokale campagne voor de sportweek lift je als club eenvoudig mee op promotie van de activiteiten.  

Hoe meld je je sportaanbod aan?
Jij wilt je club een boost geven en hebt daarvoor een mooi aanbod bedacht. Laat nu heel de gemeente weten van jouw bestaan en nodig iedereen uit. Tip! Werk je aanbod uiterlijk 15 augustus uit om het maximale uit de wervingscampagne te halen. Stap 1: Maak je aanbod aan op de ‘zoek en boek’ functie van alphenvitaal.nl 

- ga naar clubbase.sport.nl en log in op jullie account. (Clubbase is de website waarmee je onder andere aanbod aan kan maken voor op de website alphenvitaal.nl)- Kies in het menu bij programma’s voor Alphen Vitaal en je clubprofiel wordt ook op alphenvitaal.nl gepresenteerd.- Kies in het menu voor aanbod en voer het kennismakingsaanbod in.- Zorg bij stap 5 dat je ‘Nationale Sportweek’ aanvinkt. Op deze manier komt je aanbod zowel in de uitgebreide zoek en boek functie binnen de website en wordt het nog extra uitgelicht onder de uitgelichte Nationale Sportweek activatie die zeer binnenkort wordt uitgelicht op de portal. De speciale uitgelichte activatie op de portal van alphenvitaal.nl komt op 15 augustus 2024 online.

Klik HIER voor de gehele uitleg met betrekking tot het aanmaken van aanbod op onze website. Heb je hulp nodig? Mail dan naar jouw verenigingsondersteuner.
Stap 2: Stuur je logo naar i.houdijk@alphenvitaal.nl
En mocht je een leuke (rechtenvrije) actiefoto hebben die past bij de activiteit, dan ontvangen we deze ook graag.
Stap 3: Geef in dezelfde e-mail aan wie de contactpersoon is voor de Nationale Sportweek. Dan zorgt Alphen Vitaal voor de visuals die de club kan gebruiken voor op de website en de eigen social media kanalen.

Stap 4: Video (optioneel)
Mocht je een video hebben van de sportactiviteit die je tijdens de Nationale Sportweek wilt aanbieden, dan ontvangen we deze ook graag. Wij kunnen jouw staande video's van 10 seconden gebruiken voor op onze socials. Let op! Doe bovenstaande stappen zo snel mogelijk. Des te meer kun je meeliften op de communicatie die vanuit Alphen Vitaal wordt verstrekt.

 


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: