Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Jeugd Deelname Fonds

Door Alphen Vitaal

Het Jeugd Deelname Fonds is een stichting in Alphen aan den Rijn die vindt dat alle kinderen moeten kunnen sporten en aan cultuuractiviteiten moeten kunnen deelnemen. Maar in veel gezinnen is door allerlei omstandigheden te weinig geld beschikbaar om dit mogelijk te maken. Daarom zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk kinderen die dit willen lid kunnen worden van een club, vereniging of cultuurinstelling.

Onze missie: Alle kinderen gelijke kansen
Het Jeugd Deelname Fonds betaalt lesgelden of contributies van cultuur- en sportactiviteiten voor kinderen van 4 t/m 18 jaar waarvan de ouders een laag inkomen hebben. De aanvragen hiervoor kunnen niet door ouders worden ingediend, maar alleen door intermediairs waar het fonds mee samenwerkt. Intermediairs zijn mensen die beroepsmatig met de gezinnen te maken hebben en goed op de hoogte zijn van de noodzaak en hun financiële middelen, bijvoorbeeld docenten, buurtsportcoaches, jongerenwerkers, het serviceplein van de gemeente Alphen aan den Rijn, Participe of Tomindebuurt.  Zij weten precies of het gezinsbudget wel of niet toereikend is om sport- en cultuuractiviteiten te betalen.

 


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: