Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Visie sport en bewegen

Door Alphen Vitaal

Deze visie is tot stand gekomen dankzij de input van sportverenigingen, sportaanbieders, ondernemers en andere maatschappelijke partners. Het is daarmee een breed gedragen programma geworden waarmee we samen volop aan de slag gaan!

Sport en bewegen heeft een belangrijke plek in de Alphense samenleving. Sporten is leuk en gezond en draagt tegelijkertijd bij aan ontmoetingen tussen mensen, integratie, gezond oud worden en daarmee het voorkomen van hoge zorgkosten. De basis voor het gezond oud worden ligt bij een sportieve opvoeding van de jeugd. Dit realiseren we door met elkaar te investeren in een duurzaam sportklimaat waarbij iedereen, maar dan ook echt iedereen, in de gelegenheid is om te sporten of bewegen. Sport is een belangrijk bindmiddel in onze maatschappij. Deze visie gaat niet over voetballen, tennis of hockey. Deze visie gaat over een gezamenlijk antwoord op tal van maatschappelijke vragen


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: