Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Database Kenniscentrum Sport & Bewegen

Door Lansingerland

Heb je een subsidie of sponsoring nodig voor je sportvereniging of ben je meer geïnteresseerd in financieringsmogelijkheden voor jouw sportaccommodatie? Op de website van Kenniscentrum Sport & Bewegen kun je een ‘sportsubsidie database’ vinden welke een specifiek overzicht biedt voor alle sportgerelateerde subsidiemogelijkheden in Nederland.

Het kan best lastig zijn om gepaste subsidies op het internet te vinden. Kenniscentrum Sport & Bewegen heeft een database die volstaat met fondsen, kredieten en andere subsidieprogramma’s. Deze database biedt dan ook een specifiek overzicht van informatie en contacten die nodig zijn voor de verschillende aanvragen. Om hier gebruik van te maken dien een account aan te maken wat slechts 2 minuten in beslag neemt. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar: https://www.kenniscentrumsportenbewegen.nl/producten/sportsubsidie-database/

Vragen?

Vragen?

Stuur een mail naar
info@lansingerlandbeweegt.nl